Våre tre flotte barn!

Våre tre flotte barn!

onsdag 29. mai 2013

Graduation 2012 - 2013

I dag morges har det vært Graduation for alle elevene i Kindergarten på den amerikanske skolen hvor vår sønn Gabriel Prince er elev. Og som dere ser de får kapper og hatter akkurat som de store barna. Gabriel skal til høsten over i Kindergarten. Han er nå i PreK. Kindergarten blir som første klasse hjemme i Norge. Man lærer å lese, skrive og regne. Man har ikke leketid som hjemme i barnehagen, men sitter pent og skriver og gjør oppgaver. Pause kl 9.30 da er det snack tid og lunsj kl 12. Da kommer hushjelpene med varm mat til barna. Eller man kan bestille fra en restaurant og få levert. Det er enda 14 dager igjen til det er sommerferie.  Og Gabriel Prince gleder seg til ferie og besøk av; farmor, farfar, tante lotte, morfar, mormor, tante Jaja og onkel Arvid.
 
 
 
PreK synger en sang til de store barna.

 
Barna forteller hva de skal i ferien. Gabriel Prince sier her:" Goodbye Mrs Orolie and Mrs ZO"

 
Litt mere underholdning fra flotte barn.

 
Etterpå var det fest med kake, juice og kaffe til alle store og små. Gabriel Prince elsker kaker og kaller seg bare for "kakemonsteret". Han spiste han hele 5 stykker!
 
En fin start på dagen!

3 kommentarer:

  1. Jeg må jo kommenetere Gabriels 5 kakestykker! At han orket! Og Terje hygget seg med lokale bakevarer. Søtt og godt! Ja, det skal bli spennende å smake på litt lokal mat snart!! :-)
    Fint å lese om Terjes skolebesøk også! Måtte det bli til inspirasjon og nytte både for elever og lærere - på sikt!
    Guds velsignelse ønskes videre i arbeidet!
    Lotte

    SvarSlett
    Svar
    1. Heia Gabriel! Du er en ordentlig kakemons - jeg husker det nok! Mange fine venner har du og som har vært flinke og underholdt. Skulle gjerne vært med og hørt på dere. Men dere er jo heldiggriser i Kindergarten da, som får varm mat til lunsj av hushjelpene deres - slik er det ikke her hjemme i Norge nei - her sitter vi med matboksene våre. Ha det fint videre Gabriel. Vi sees snart. Klem fra farmor

      Slett
  2. vi gleder oss . kakemonsteret hilser

    SvarSlett