Våre tre flotte barn!

Våre tre flotte barn!

mandag 25. november 2013

Presentasjon av Norge

Norge som tema!
 
Vår flotte gutt Gabriel Prince 6 år er elev ved den Amerikanske skolen i Antananarivo. Han går nå i Kindergarten, noe som tilsvarer første klasse hjemme i Norge. Her lærer de bokstaver, å lese, regne, har musikktimer hver dag ja alt som trengs for en god skolestart.
 
Den siste måneden har de hatt tema "Hvor kommer vi fra". Alle elevene i klasse har lagd en presentasjon om landet de kommer fra. Det er mange nasjonaliteter ved skolen, over 30 men våre barn er de eneste som kommer fra Norge.
 
Sist uke var det Gabriel Prince sin tur til å presentere landet sitt. Han gjorde en strålende jobb og fortalte både om Norge og litt om Sør Afrika. Han hadde lagd en flott plansje med bilder fra livet i Norge. Barnas foreldre skulle være med denne dagen og evt. hjelpe litt til.
 
 
Gabriel Prince er klar og peker og forteller og ikke minst er vi stolte av hvor flott han klarte det på engelsk. Vel ett år på skolen her og han prater utrolig god engelsk. Tenk han kunne ingenting når han kom bortsett fra yes og no !
 
 
" her er jeg på kanotur " forteller Gabriel Prince

 
Vi hadde med ett par norske plagg. Og Gabriel forteller ivrig om mønsteret på disse.

 

 
Barna fikk stille spørsmål etter Gabriel Prince var ferdig med sin presentasjon. Noen hadde aldri sett fjell, noen som går på ski eller hørt om den utrolige solen som aldri gikk ned! Det som imponerte mest var nok hvor langt borte det var fra Madagaskar.

Klasserommet
 
Man kunne også ta med seg en smakebit fra landet man kommer ifra. Og Gabriel Prince fikk velge helt fritt. Han tenkte ikke lenge for hva er vel mere norsk enn kanelboller! I hvert fall var det kanelboller som minnet vår sønn mest om Norge. Noen syntes dette var veldig godt mens andre var mere skeptiske. Men alltid hyggelig å få noe ekstra på skolen.
 
Vi er veldig stolte av gutten vår!
 

1 kommentar:

  1. Jeg synes jo den kjære vennen min har blitt så flink! Litt lengere har du vel også blitt siden jeg var og besøkte deg? Du er heldig som lærer både engelsk og gassisk! Ha det bra, Gabriel! Hils søstera og broren din! Og mamma og pappa!
    Hilsen fra tante Lotte

    SvarSlett