Våre tre flotte barn!

Våre tre flotte barn!

mandag 5. november 2012

Halloween

Gabriel som spiderman
 
Da har vi feiret Halloween også her på Madagskar. Siden begge barna er en del av den amerikanske skolen så ble dette feiret skikkelig i år. Dagen begynte med parade på skolen, hvor både barnehage og skolen deltok. Alle barna kom opp på en catwalk klassevis for å vise seg frem. Her var det mange flotte kostymer hekser, mange spidermenn, demoner, prinsesser osv.... til slutt var det lærerne sin tur som også hadde kledd seg ut i flotte kostymer.
 
På ettermiddagen var det trick or treat for barn og voksne. Dette var ett "lukket" arrangement for skolen og veldig amerikansk. Det betyr at det var foreldre til noen av elevene som sto for utdeling av godteri.  Her var sikkerheten veldig viktig. Derfor hadde skolen selv delt ut godteri til de foreldrene som var på kartet, for ja barna fikk kart over hvor de skulle gå. Barna frydet seg og hadde det veldig hyggelig. Mathilde gikk sammen med sine nye venner fra skolen, mens Gabriel gikk sammen med oss foreldre. Mathilde valgte å ikke kle seg ut denne gangen, vi har derfor ikke noe bilde av henne i kostyme.
 
Etter trick or treat og med sekken full av godteri var det fest for alle i barnehagen sine lokaler med film for de større barna. Flott pyntet med masse skumle effekter. Salg av hamburgere, hotdogs, pommes frites, brus osv.....
 
Dessverre endte festen her for oss denne gangen. Gabriel ble brått syk og kastet opp. Den stakkars lille gutten vår var syk ett par dager.
 
Men vi hadde noen hyggelige timer sammen og ikke minst traff vi mange hyggelige foreldre som også var ute å gikk denne ettermiddagen.
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar